dimarts, 12 de febrer del 2013

Crestes de tonyina




Ja era hora de publicar alguna recepta salada. Ja sabeu que últimament m'ha donat per fer pa i coses dolces però evidentment també dinem i sopem cada dia , i no només de pa vivim. Aquestes crestes és un bàsic de la cuina de tota la vida.
Es poden farcir de tot el que vulguis però a mi m'agrada molt amb tonyina. Tant serveixen com acompanyament d'un plat principal com a protagonistes.


INGREDIENTS

Oblees ( en el meu cas eren "La cocinera")
1 ceba
Mig pebrot verd mitjà
Tomàquet triturat
1 llauna de tonyina mitjana
Ou per pintar-les

PROCEDIMENT

Fem un sofregit amb la ceba, el pebrot i el tomàquet. Quan ja està llest ho trituro amb la batedora i després hi afegeixo la tonyina esmicolada. Li donc unes voltes i ja està apunt.
Obrim el paquet de les oblees i les disposem sobre la encimera. Afegim una mica de la massa en cadascuna i llavors les tanquem. Per tancar-les bé ho faig amb una forquilla petita i la passo per tot el contorn a segellar. Es posen sobre una placa de forn i les pinto amb ou batut.
El forn calent a 200ºC i amb 8-10 minuts llestes.
Evidentment es poden fer fregides però d'aquesta manera no queden tan greixoses.





2 comentaris:

  1. Són unes crestes ben fàcils de fer i boníssimes. A més, la tonyina és molt sana!

    ResponElimina
  2. T'han sortit boniques :) Com a acompanyament d'una amanida fresca deuen ser bonisim!

    ResponElimina