És un plat deliciós, el pots fer com entrant o per acompanyar algun plat de carn. Els espàrrecs són molt bons i nutritius i són bons de moltes maneres. En forma de tempura no els havia fet mai i queden molt gustosos. La salsa de romesco els hi dóna aquell punt de sofisticació .
INGREDIENTS
Espàrrecs verds
Carbassó
Farina
Aigua
Sal
Salsa de romesco
2-3 alls escalivats
2 tomàquets escalivats
1 nyora escaldada
50g ametlles torrades
50g avellanes torrades
1 galeta Maria
1 bitxo petit
Sal
Oli
Vinagre
PROCEDIMENT
Preparem la salsa en un morter o en una batedora. Hi posem tots els ingredients i ho batem bé.
Els espàrrecs els hi trec la part final del tronc que és més estallosa. Tallo el carbassó ja net en rodanxes.
Per fer la tempura , la faig en un bol amb una mica de farina, un pessic de sal i aigua ben freda. Ho remenem ben bé amb una forquilla fins que tingui la consistència desitjada.
Preparem una paella amb força oli, passem els espàrrecs i el carbassó per la tempura i a fregir-los. Els posem sobre paper de cuina absorvent i a menjar.
M'agrada la tempura, m'agrada el romesco i m'agrada, sobretot, la verdura! O sigui que trobo que has fet un entrant deliciós.
ResponElimina