dimecres, 10 de juliol de 2013

Amanida de patata, tomàquet i lloms de tonyina



A l'estiu només ens ve de gust coses fredes i més lleugeres. Aquesta amanida és ideal, saludable, fresqueta i tant la pots fer el mateix dia com el dia abans i l'alinyes a l'instant.

INGREDIENTS

Patates
Tomàquets(en rama)
Lloms de tonyina
Bull blanc (qualsevol embutit)
Oli, sal i vinagre a gust


PROCEDIMENT

Primer hem de bullir les patates amb pell en una olla amb força aigua i sal. Al cp d'una estona les punxem per veure si ja són cuites i les deixem refredar. Millor si les fas el dia abans perquè es tallaran millor.
Per muntar el plat, pelem les patates, les tallem a troços, afegim el tomàquet també talladet, la tonyina, el bull, ho remenem bé i ho amanim al gust amb sal, oli i vinagre.



6 comentaris:

  1. Mmmm! Molt bona combinació! Ha d'estar ben bona i és ben fàcil i ràpida de fer i ben fresqueta! Apuntada ;)

    Petons!

    ResponElimina
  2. La mare, a l'estiu, quan érem jovenetes i veníem acalorades a l'hora de dinar, ens tenia preparada, sovint, una amanida molt semblant a aquesta! Boníssima!

    ResponElimina
  3. M'agrada molt l'amanida de patata i aquest estiu encara no n'he fet!! gràcies per recordar-me-la! ;)

    ResponElimina
  4. Montserrat Miró Herms11 de juliol de 2013 a les 8:26

    jo tampoc encara l'he feta!! ahir buscava què fer per dinar i ara ja tinc una altra idea, ole ole

    ResponElimina
  5. L'acabo de fer amb les patates cuites del dia d'abans. Nomès he afegit una petita variació, una picadeta d'all i julivert. BON PROFIT!!!!!

    ResponElimina