A l'estiu només ens ve de gust coses fredes i més lleugeres. Aquesta amanida és ideal, saludable, fresqueta i tant la pots fer el mateix dia com el dia abans i l'alinyes a l'instant.
INGREDIENTS
Patates
Tomàquets(en rama)
Lloms de tonyina
Bull blanc (qualsevol embutit)
Oli, sal i vinagre a gust
PROCEDIMENT
Primer hem de bullir les patates amb pell en una olla amb força aigua i sal. Al cp d'una estona les punxem per veure si ja són cuites i les deixem refredar. Millor si les fas el dia abans perquè es tallaran millor.
Per muntar el plat, pelem les patates, les tallem a troços, afegim el tomàquet també talladet, la tonyina, el bull, ho remenem bé i ho amanim al gust amb sal, oli i vinagre.
Mmmm! Molt bona combinació! Ha d'estar ben bona i és ben fàcil i ràpida de fer i ben fresqueta! Apuntada ;)
ResponEliminaPetons!
La mare, a l'estiu, quan érem jovenetes i veníem acalorades a l'hora de dinar, ens tenia preparada, sovint, una amanida molt semblant a aquesta! Boníssima!
ResponEliminaIdeal per un plat d'estiu!!
ResponEliminaM'agrada molt l'amanida de patata i aquest estiu encara no n'he fet!! gràcies per recordar-me-la! ;)
ResponEliminajo tampoc encara l'he feta!! ahir buscava què fer per dinar i ara ja tinc una altra idea, ole ole
ResponEliminaL'acabo de fer amb les patates cuites del dia d'abans. Nomès he afegit una petita variació, una picadeta d'all i julivert. BON PROFIT!!!!!
ResponElimina