Continuem amb els albercocs, avui toca fer-los amb almívar. No n'he menjat mai ni fet. Només he menjat el préssec en almívar i al Francesc li agrada molt pertant espero que els albercocs també li agradin.
INGREDIENTS
1 quilo d'albercocs
500 g de sucre
1l d'igua
PROCEDIMENT
Rentem els albercocs i els partim per la meitat i treiem els pinyols. Posem l'aigua amb el sucre al foc i quan bulli ho treiem i l'aboquem sobre els albercocs que hem posat en un pot. Tapem i deixem refredar durant 3 hores.
Passat aquest temps escorrem i tornem a escalfar l'almívar 2-3 minuts i ho tornem a afegir als albercocs que hem posat en pots estèrils. Tapem i tornem a esterilitzar durant 20 minuts.
Refredem cap per avall i llestos
Ui, que bé! Rosa Maria, ja tens albercocs per tot l'any! Petons
ResponEliminaSegur que sortirà igual de bo que els préssecs o millor fins i tot! Aquests albercocs es veuen bons de debò! I sí noia, a fer conserves que l'any és llarg!! I més amb aquesta matèria primera: no es pot pas desaprofitar ;)
ResponEliminaUna abraçada!!
Una fantàstica manera de gaudir de fruita fora de temporada!
ResponElimina