L'empedrat és un altre clàssic per l'estiu o en definitiva per qualsevol època perquè és molt bo. Consisteix en un plat on l'element principal és la mongeta. L'acompanyem de tomàquet i ceba, d manera tradicional però om que ho he fet per dinar, prefereixen que no hi posi ceba. A més a més hi posem bacallà esqueixat, tonyina i olives negres d'Aragó.
Ben senzill no?
INGREDIENTS
500g de mongetes
1 tomàquet madur
Bacallà esqueixat
Tonyina en escabeix
Olives negres d'Aragó
PROCEDIMENT
Tenim ja apunt les mongetes cuites, les reservem. Netegem el tomàquet i el tallem a daus, esmicolem el bacallà i la tonyina.
En un bol barregem les mongetes, el tomàquet, la tonyina, el bacallà i les olives. Just en el moment de servi a la taula ho amanim al gust amb oli o una vinagreta.
Fàcil, fàcil i molt bo.
Sens dubte és un plat estrella per l'estiu! i com que tinc tots els ingredients espero fer-lo algun dia d'aquests, que m'encanta!
ResponEliminaSempre pots variar segons els ingredients que tinguis. Segur que et surt molt bo
EliminaQuina pinta que fa!!! I ben estiuenc: fresquet, fresquet!!!!! :)
ResponEliminaAquí ens fa molta calor, suposo que tu estàs més fresquera. Aquests plats sempre venen de gust
EliminaUn plat senzill, rapit de fer i molt bo.
ResponEliminaÉs un bàsic de la cuina oi?
EliminaÉs un dels plats estrella de l'estiu!
ResponEliminaJa t'hem apuntat a la cadena de blogs de l'11 de setembre. Benvinguda!!!
ResponEliminaUn plat com ara aquest, tant de la nostra terra seria perfecte per l'11 de setembre.
Ens llegim, Maria Rosa, i t'enllaço al meu blog de cuina també!!!
Es diu Cuinar cada dia amb la Rosa i la Carme http://receptesrosa.blogspot.com/
Elimina