Aquest any els albercoquers s'han portat de primera, han fet una gran quantitat d'albercocs i a més a més boníssims. Així que els havia d'aprofitar al màxim i per això he fet melmelada i també els he fet amb almívar.
INGREDIENTS
1,5 quilos d'albercocs
750 g de sucre
El suc d'una llimona
PROCEDIMENT
Netegem bé els albercocs i després els separem en dos troços i treiem el pinyol. Els posem en un bol gran i hi afegim el sucre, ho tapem amb film i ho deixem reposar unes hores a la nevera.
Ara ja ho podem coure en una olla gran i anem remenant fins que vagi espessint. Ho triturem una mica, això va a gustos.
Omplim els pots que ja tenim nets i estèrils i els tapem i tornem a esterilitzar en una olla amb aigua durant 20 minuts.
Els deixem refredar cap per avall i ja estan llestos.
Rosa Maria, aquesta Melmelada d'albercocs ha de ser mol bona, una recepta i unes fotos de 10.
ResponEliminaRamon , amb aquesta matèria primera és molt fàcil
EliminaAquesta melmelada et servirà per un munt de delicioses receptes! Una abraçada!
ResponEliminaI tant, és boníssima
EliminaMuy, muy buena pinta! :) Un besazo
ResponEliminaEs deliciosa, los albaricoques eran espléndidos
EliminaQue bones les melmelades casolanes!!! i la d'albercocs és una de les meves preferides ;)
ResponEliminaI que bona per farcir un sacher oi?
EliminaRosa Maria, estupenda! a mi m'agrada molt més la d'albercoc que la de préssec, perquè té aquell punt àcid i és més gustosa!
ResponEliminaSi noia, s'ha d'aprofitar tot el que és de temporada i més si és així de bo :)
ResponEliminaJo també faig melmelada amb els albercocs de l'hort d'una amiga, i realment surt boníssima. Jo no la trituro gaire, perquè a casa ens agrada trobar els trossets. La veritat és que no té res a veure amb la que venen!.
ResponEliminaUna abraçada