És un plat molt senzill, molt fàcil i molt bo.
INGREDIENTS
Conill
Ceba
Alls
Conyac
PREPARACIÓ
Tallem el conill a talls petits, o a gust del consumidor. El salpebrem i l'enrossim en una cassola.
Al mateix temps anem tallant la ceba petita i quan el conill ja està una mica daurat li afegim juntament amb els grans d'alls pelats i sencers.
Ho deixem coure afoc baix perquè es dauri la ceba però que no es cremi i després hi afegim un raig de conyac i el deixem reduir.
Remenem una mica i afegim una mica d'aigua i ho deixem coure uns 20- 30 minuts fins que estigui cuit,vigilant que no es quedi sense suc.
Ja està , fàcil i molt bo.
INGREDIENTS
Conill
Ceba
Alls
Conyac
PREPARACIÓ
Tallem el conill a talls petits, o a gust del consumidor. El salpebrem i l'enrossim en una cassola.
Al mateix temps anem tallant la ceba petita i quan el conill ja està una mica daurat li afegim juntament amb els grans d'alls pelats i sencers.
Ho deixem coure afoc baix perquè es dauri la ceba però que no es cremi i després hi afegim un raig de conyac i el deixem reduir.
Remenem una mica i afegim una mica d'aigua i ho deixem coure uns 20- 30 minuts fins que estigui cuit,vigilant que no es quedi sense suc.
Ja està , fàcil i molt bo.
molt bona recepta, molt fàcil i boníssima!
ResponEliminaL'hem fet avui per dinar i ha estat un èxit.