dijous, 27 d’octubre del 2011

FILM AND FOOD: PESADILLA ANTES DE NAVIDAD

Vaig escollir " Susto" i el meu repte era fer la recepta de
“Mini francfurets de Halloween”

He pensat transformar aquesta recepta en una recepta dolça per fer un postre. ..


En el meu plat hi tinc;

-       Francfurts
-       Pasta de pa o de full
-       Mostassa
-       Pebre negre

És molt difícil fer un plat dolç amb el francfurt i amb la mostassa per això m’he pres la llibertat de conservar la forma original del plat que eren Minimòmies de Halloween i amb els colors que hi havien, adaptar el plat dolç


Francfurts..........Moniato
Pasta de full
Mostassa............Crema catalana
Pebre negre..........Perles de sucre


Finalment la recepta queda “ Minimòmies de moniato a la catalana”




Agafem la pasta de full (comprada ), i la tallem a tires llargues i primes. Les anem embolicant entre elles de manera que quedi un enreixat com si fos una mòmia, deixant espai buit al mig. Anem pintant els extrems de les tires amb una mica d’ou batut perquè s’enganxin bé.

Mentre, anem coent un moniato al forn, o si no tenim temps el comprem al forn de pa ja cuit.
El pelem i amb la polpa  ben aixafada omplim l’interior dels embolcalls de les mòmies i acabem donant una forma arrodonida que sembli el cap.
Pre-escalfem el forn a 180ºC  i col.loquem les nostres mòmies prèviament ben untades amb ou batut perquè quedin daurades i punxem una mica les tires amb un escuradents perquè no s’inflin i ho deixem uns 8-10 minuts fins que quedin daurades.
Agafem 2 perles de sucre i les posem al cap perquè semblin els ulls.


Per fer la crema catalana( a la manera ràpida)

3 ous
500 ml de llet
100g de sucre
1 cullerada i mitja rasa de midó (Maizena)

Agafem la llet, els ous sencers el sucre i el midó i ho triturem toto amb una batidora. Hi posem una branca de canyella i unes tires de pell de llimona i ho posem al microones durant 3 minuts.
Ho treiem i ho remenem amb una cullera i el tornem a posar al microones 2 minuts més. Treiem la canyella i la pell de llimona  i ho tornem a triturar amb la batidora. La crema ja està apunt de servir

Per montar el plat agafem 2 o 3 mòmies, les posem en un plat fondo i en el moment de servir a taula hi tirem la crema catalana.

Ja tenim les nostres minimòmies de moniato a la catalana, d’aquesta manera barregem una tradició catalana amb una d’anglesa



FELIÇ HALLOWEEN I BONA CASTANYADA

3 comentaris:

  1. jajajja, son geniales y terroríficas ! me quedo a seguirte! un beso y feliz Halloween!
    Nieves.
    http://igloocooking.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Que bons!! aquí nedant en aquest cremeta!! que boooo!!!
    Moltes gràcies per participar!
    Un petonàs

    ResponElimina