Aquests Muffins els he tret del blog de BlauKitchen que és fantàstic. Són molt bons però contundents.
Ingredients
- 375 gr de farina de força
- 16 gr de llevat químic Royal
- 125 gr de sucre
- 200 gr de xocolata blanca trossejada
- 2 ous a temperatura ambient
- 375 ml de llet
- 160 gr de mantega
Procediment:
Tamitzem la farina amb el llevat en un bol. Hi afegim el sucre, la llet, els ous batuts, la mantega fosa i la xocolata desfeta prèviament al microones amb una cullerada d'aigua perquè es desfaci.
Ho triturem tot amb la batedora i omplim una mànega pastissera que ens servirà per omplir els motlles de Muffins que he utilitzat.
Perquè s'aguantin bé , he posat els mottles de muffins dins de motlles metàl.lics de flams. Els he omplert fins a la meitat i els he posat al forn prèviament escalfat a 200ºC.
Es couen els muffins uns 20-30 minuts fins que quedin rossets.
Quan els treiem els posem sobre una reixeta perquè es refredin i ja estan apunt de menjar.
Bon berenar!!!!!!!!!
Aquests els he fet amb xocolata blanca però ara tinc pendent de fer-los amb totes aquestes altres xocolates que he trobat en un supermercat de França.
mare meva! quin assortiment de xocolates! ara m'hauré d'anar a Fra´ça a comprar-ne! jijijiji. Molts petonets
ResponEliminaJo també aniré!!! Quina passada de xocolates!!! Uns muffins d'allò més bons! Petons
ResponElimina