Aquesta és una altra recepta de muffins, molt semblant a l'anterior. Aquesta l'he feta amb troços de xocolata amb llet.
INGREDIENTS
270g farina blanca normal
2 culleradetes d'impulsor (Royal)
Sal (un pessic)
175g sucre glaç
200ml nata líquida
2 ous
80g oli girasol
150g xocolata amb llet
PROCEDIMENT
En un bol hi posem tots els ingredients secs i els barregem. Hi anem incorporant els diferents líquids, l'oli, la nata i els ous d'un en un ja deixatats.
Ho deixem reposar dins la nevera una vegada ben barrejat i mentre escalfem el forn a 220ºC.
Preparem els embolcalls dels muffins que més ens agradin i jo els poso dins de flameres o altres motllos perquè s'aguantin.
Al cap de 30 minuts o 1 hora ho treiem de la nevera i farcim els motlles 3/4 parts i els posem al forn que ja podem baixar a 200ºC fins que ja hagin pujat i estiguin rossets.
Els treiem , deixem refredar i a menjar!!!!!!!!!!
amb nata no n'he fet mai! ho hauré de tastar. petonets
ResponEliminaQuina bona pinta!!!! Em sembla que en faré per un bon esmorzar de diumenge!
ResponEliminaPetonets
Sandra (Els fogons de la Bordeta)
Jo els hi he fet una petita variació els hi he afegit pistachos a trossets petits i estan molt bons
ResponElimina