dilluns, 30 de gener del 2012

Muffins amb xocolata

Aquesta és una altra recepta de muffins, molt semblant a l'anterior. Aquesta l'he feta amb troços de xocolata amb llet.


INGREDIENTS


270g farina blanca normal
2 culleradetes d'impulsor (Royal)
Sal (un pessic)
175g sucre glaç
200ml nata líquida
2 ous
80g oli girasol
150g xocolata amb llet


PROCEDIMENT


En un bol hi posem tots els ingredients secs i els barregem. Hi anem incorporant els diferents líquids, l'oli, la nata i els ous d'un en un ja deixatats.
Ho deixem reposar dins la nevera una vegada ben barrejat i mentre escalfem el forn a 220ºC.

Preparem els embolcalls dels muffins que més ens agradin i jo els poso dins de flameres o altres motllos perquè s'aguantin.
Al cap de 30 minuts o 1 hora  ho treiem de la nevera i farcim els motlles 3/4 parts i els posem al forn  que ja podem baixar a 200ºC fins que ja hagin pujat i estiguin rossets.

Els treiem , deixem refredar i a menjar!!!!!!!!!!





3 comentaris:

  1. amb nata no n'he fet mai! ho hauré de tastar. petonets

    ResponElimina
  2. Quina bona pinta!!!! Em sembla que en faré per un bon esmorzar de diumenge!
    Petonets
    Sandra (Els fogons de la Bordeta)

    ResponElimina
  3. Jo els hi he fet una petita variació els hi he afegit pistachos a trossets petits i estan molt bons

    ResponElimina