Ja som a la tardor però encara ve de gust alguna cosa freda o tèbia per menjar. Aquest és un dels plats que més repeteixo a l'estiu, sempre el pots anar variant depenent de les ganes o ingredients que tinguis a casa.
INGREDIENTS
4-5 patates , varietat Àgata
1 ou dur
Tonyina de llauna amb oli d'oliva
Olives farcides
Una llauna d'anxoves
PROCEDIMENT
Netegem bé les patates, les punxem i les bullim amb força aigua amb sal. Quan estiguin cuites, les deixem refredar dins l'olla amb l'aigua. D'aquesta manera no queden trencades.
Una vegada estiguin fredes, les pelem i ja podem montar el plat.
Les tallem a rodanxes i hi anem posant oli i sal intercalat i a sobre de tot, hi ratllem l'ou dur i posem les olives partides per la meitat , la tonyina i finalement les anxoves ben col.locades.
Ho acabem amb un bon raig d'oli d'oliva verge.
que bona, a casa també la fem , amb ceba tendra, pebrot.......
ResponEliminaptns
I tant que ve de gust, nosaltres per dinar n'hem menjat una de molt semblant.
ResponEliminaBoníssima, sana i molt gustosa!
Mmmmm. Jo en menjo tot l´any i aquesta de patata per l´hivern és ideal.
ResponEliminaSenzilla, però deliciosa.
ResponElimina