He fet tot l'amassat a la panificadora i després l"he cuit al forn que queda més bo i gustós. La veritat és que recorda bastant al pa "Bimbo".
INGREDIENTS
200g de llet
200g d'aigua tèbia
3 cullerades de sucre morè
1 cullerada de mel
25g d'oli d'oliva
660g de farina
1 sobre de llevat liofilitzat de forner
2 culleradetes de sal
PROCEDIMENT
Posem els ingredients a la panificadora, primer els líquids i després la resta. Ho deixem amassar durant uns 10 minuts i després ho deixem reposar ben tapat amb un drap durant 1 hora.
Després hi treiem l'aire i fem uns quants plecs i el posem dins d'un motlle untat amb mantega. Ho deixem llevau una altra vegada i el coem al forn ja calent a 270ºC durant 25 minuts minuts. Quan el veien rosset ja està. El deixem refredar damunt d'una reixeta. Si l'emboliquem de seguida amb una bossa de plàstic o paper film , la crosta quedarà estovada. Jo quan està fred el tallo a llesques fines i el congelo, així cada dia per esmorzar trec 1 o 2 llesques i directament a la torradora.
Recordarà al pa bimbo, però fet a casa segur que és infinitament més bo i més sa! ;)
ResponEliminaJa m´havien comentat que el pa "Bimbo" era deliciós fet a casa i amb les teves imatges no hi ha cap mena de dubte.
ResponEliminaesta tengo que probarla,que tengo un molde nuevo aqui de la leche...
ResponElimina