A casa ens agraden molt els musclos. Al vapor, a la planxa amb all i julivert i a la marinera, com els he fet avui.
INGREDIENTS
1 kg de musclos
1 ceba
Tomàquet triturat
1 all
PROCEDIMENT
En una olla gran, prèviament, coem els musclos que ja els hem netejat bé. Els posem dins l'olla , sense res més, tapem i als pocs minuts ja s'han obert i ja els podem retirar.
Dins una cassols, hi posem un raig d'oli i hi tirem la ceba tallada ben fina. Quan ja estigui rosseta hi afegim l'all picat i el tomàquet triturat. Ho deixem coure i ja hi podem tirar els musclos ja cuits.
Si veiem que fa falta hi tirem un raig de brou de peix, o una mica de l'aigua que han deixat anar els musclos al coure'ls. Ho remenem una mica i ja estan apunt de menjar.
Us els podeu menjar d'aperitiu, com entrant o com a segon plat. A tota hora són molt bons.
a casa també ens agraden, fa temps que tinc la recepta també a la marinera, a verue si aviat els penjo
ResponEliminaptns
Sensacional, un bon plat de musclos em sembla el millor sopar del món.
ResponEliminaLlàstima que a casa només magradin a mi...