dilluns, 11 de novembre del 2013

Pebrots farcits de truita de patata




Sóc una apassionada de la truita de patates, m'agrada molt i un dia viatjant per la blogosfera vaig veure aquesta recepta. No recordo quin blog era ni ben bé si la recepta era igual però em va donar la idea.
Ha quedat fantàstic serveix com entrant o plat principal.



INGREDIENTS

4 pebrots verds
4 ous
2-3 patates mitjanes
1 ceba
sal
oli


PROCEDIMENT


Tallem les patates i la ceba com ens agradi per fer la truita. Ho coem a la paella amb força oli. Quan ja estigui cuit, escorrem l'oli i ho posem en el bol on ja tenim els ous deixatats amb sal. Ho deixem una estona.
mentre agafem els pebrots que ja em procurat que fossin el més rectes possibles. Els rentem , tallem l'extrem i les llavors que pugui tenir dins.
Els posem dins d'un got o pot alt de manera que quedin verticals i apunt per farcir. Amb una cullera anem farcim els pebrots de la bresa de la truita de patata.
Posem una paella amb força oli al foc i primer marquem els pebrots pel costat tallat així queda ben segellat i no vessa.
Els anem coent durant uns minuts i els anem girant , de manera que quedi cuit per tots costats. Els treiem i deixem reposar damunt paper absorvent.
Quan estan freds els podem tallar en rodanxes, queden molt ben presentats i va millor per servir i menjar.
Es pot menjar tan fred com calent, va a gustos.
A cas va ser un èxit total, tot i no ser gaire amants dels pebrots.


3 comentaris:

  1. Genials aquests pebrots amb sorpresa interior! A mi també m'agrada molt la truita de patata! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Amb una bona idea es pot fer una cosa fantàstica. Mira quins pebrots més xulos!! Petons

    ResponElimina
  3. jo també els vaig fer una vegada per una cel.lebració, queden genial oi?

    ResponElimina