A part dels llibres, revistes, programes de tele i blogs, l'altre lloc que pot ser inspirador de receptes és Pinterest.
Allà hi trobes de tot, busquis el que busquis i la recepta d'avui l'he treta d'allà, del blog de l' Angel Merie.
INGREDIENTS
300g farina
250g mascarpone
200g sucre
100g llet
4 ous
1 sobre d'impulsor químic
PROCEDIMENT
Agafem el mascarpone i amb el batedor elètric el desfem una mica, després hi afegim el sucre i remenem més.
Després hi afegim els ous , un a un i la farina ben tamitzada amb l'impulsor.
A continuació hi posem la llet i remenem bé amb una espàtula.
El forn ja el tenim calent a 200graus.
Untem el motlle amb esprai antiadherent i hi afegim la massa.
La coem al forn durant 5 minuts a 200 graus i després ho baixem a 180graus uns 30 minuts.
Tens tota la raó Rosa Maria! Jo també hi passejo moltes vegades i tinc les carpetes plenes de receptes genials que m'agradaria fer però noia... el temps!! És el meu gran problema ara mateix! :)
ResponEliminaBé, aquest pastís es veu deliciós i molt sucós: m'encanta!!
Una abraçada guapa!
Rosa M que be que t'ha quedat aquest cafè. Jo tambe hi passo molt temps mirant pinterest . Es fantàstic!
ResponElimina