divendres, 20 de març del 2015

Lemon Bars



Aquesta és una de les altres receptes que he trobat per Pinterest. Vaig veure les fotos i en vaig quedar enamorada, buscar el nom i la recepta també va ser molt fàcil i em vaig decidir per una del blog del Miguel, La reposteria de Miguel, que té moltíssimes receptes i molt ben explicades.



INGREDIENTS

BASE

170 g de mantega
50 g sucre glacé
200g farina
Un pessic de sal

CREMA

300g sucre
3 ous
120g de suc de llimona
Pell de mitja llimona ratllada
80g de farina amb un pessic d'impulsor químic


PROCEDIMENT

Primer de tot hem de preparar la base: agafem la mantega a temperatura ambient i hi afegim el sucre. Ho batem bé fins que quedi ben cremosa i després hi afegim un pessic de sal i la farina tamitzada. Ho barregem bé, inclús amb les mans, que va molt bé, i posem la massa dins un motlle quadrat millor o de rectangular per fer talls ben rectes. Untem el motlle i ja hi posem la massa, la repartim per tot el motlle quedant ben regular.
La posem al forn a 180 graus durant uns 15-20 minuts.
Preparem la crema: batem bé els ous amb el sucre fins que quedin ben blanquejats. Després hi afegim el suc de llimona, la pell i la farina. Ho barregem bé i ja ho podem posar damunt de la base ja cuita.
Ho tornem al forn a 150graus durant uns 30 minuts.
La deixem refredar i després a la nevera.
L'endemà encara està més bona. Els podem tallar a trocets i els espolsem amb una mica de sucre en pols.
Estan boníssims.





2 comentaris: