dilluns, 8 d’abril de 2013

Patates braves





Continuant el post anterior, avui toquen les Patates Braves




Patates braves



INGREDIENTS



Patates

Un all
Oli



Salsa



Oli, un ou, un all petit, unes gotes de salsa Perrins, una cullerada postres de mostassa, sal , Ketchup i Tabasco.





PROCEDIMENT



Fem una maionesa normal amb l'ou, l'oli, all, salsa Perrins i la mostassa. Quan ja estigui ben lligada hi afegim la sal , el Ketchup i unes gotes de Tabasco.



Les patates les podem pelar , tallar a daus i fregir o fer-les com la Silvia, tallades a làmines.

Fregim un all amb oli a la paella i guardem aquest oli.
En una safata de magdalenes, untem bé cada forat amb l'oli d'all i anem posant capes de patates, sal i oli. Ho coem al forn durant uns 30-40 minuts a 180graus.


Posem les patates i hi tirem la salsa per sobre.



Una salsa brava boníssima.











4 comentaris:

  1. és una de les tapes preferides, i costa molt trobar una bona salsa!

    ResponElimina
  2. Rosa Maria! Una versió fantàstica de la tapa per excel·lència!
    Una abraçada

    ResponElimina