Ja estem a la primavera i tot i que podem trobar pèsols congelats tot l'any, ara ja arriben els primers de la temporada, ben petitons i tendres.
Aquest any tindré una collita casolana de pèsols i faves. Després vindran les cireres, albercocs, prunes i peres. Tot en petita escala però al ser de casa és molt més bo.
INGREDIENTS
1 kg de pèsols ja desgranats
1 ceba mitjana
Tomàquet triturat
Pernil salat
PROCEDIMENT
Fem un sofregit amb la ceba tallada ben petita, deprés el pernil tallat petit i de seguida una cullerada de tomàquet triturat.
Ara ja hi podem posar els pèsols i una mca d'aigua. Just per cobrir-los. Ho deixem coure una mica hi afegim la sal i al cap de 10- 15 minuts com que són tendres ja estan cuits.
Aquesta setmana els vaig fer jo i són tan ràpids de fer i tan bons...!!! Els vaig fer com tu i, a més del pernil hi vaig afegir una miqueta de beicon, per si ho vols probar.
ResponEliminaFins aviat!
*Pilar*
Noia, quin verd més bonics tenen aquest pèsols que has cuinat!!! Em fan venir una gaaaana!!!
ResponEliminaQuina pinta que tenen aquests pèsols! A mi, així saltejadets, em tornen boja! Han d'estar boníssims si dius que són fets a casa! Ja m'agradaria a mi tenir un hortet!
ResponEliminaMolts petons! :D
Collita casolana?? Enveja... ;) els pèsols de temporada són deliciosos, però si a sobre són de casa... Mmmm!
ResponEliminaMarta
Mira, és un d'aquells plats boníssims en el que mai penso!!! 100% de temporada!! A veure si compro pèsols avui...
ResponElimina:)
Enhorabona Rosa Maria! t'hem atorgat el premi Best Blog! Un petó des de http://cuinantentrellibres.blogspot.com.es/
ResponEliminaMoltes gràcies, ens veurem pels blogs
EliminaPer cert, ho oblidava, t'he escollit per un premi, si passes pel meu bloc ho veuràs!!! Una abraçada!
ResponEliminaMoltes gràcies, ara m'hi passo
EliminaJo li a fageixo a la caçola 4 ous dusos, partits per la mitat, cuant faltan 5 o 8 minuts. Que faigi un xup xup se li possa per sobre el suquet dels pésols i
ResponEliminaquedan molt bons.
Bon Profit.