dimecres, 3 d’abril del 2013

Crema de carbassó



Avui toca una crema, després de bastants excessos ens hem de cuidar una miqueta.
La faig molt sovint, és molt bona. Aquesta vegada li he posat un ingredient nou per donar-li una mica  més de gust.
Com que per demà anuncien pluges, ens anirà molt de gust.


INGREDIENTS

3 carbassons mitjans
1 ceba
1,5 l d'aigua
sal
Una cullerada de postres de "Fond de veau" de Knorr

PROCEDIMENT

En l'olla on anem a coure la crema hi posem una mica d'oli i hi sofregim la ceba tallada al cap d'una estona hi afegim el carbassó net i tallat a rodanxes i també l'hi deixem una estona.
Afegim l'aigua i una mica de sal. Després la cullerada de Fons de vedella i al cap d'uns 30 minuts ja la tenim llesta.
Depenent de la quantitat d'aigua que quedi, la podem treure o triturar directament.

Aquest nou ingredient m'ha agradat molt , li dóna un gust més intens.








1 comentari:

  1. Boníssima, Rosa Maria, i sense crema de llet, com també m'agrada a mi! S'haurà de tastar, això del fondo

    ResponElimina