dimecres, 17 d’abril del 2013

Remenat de favetes i espàrrecs




És la primera vegada que vaig a collir faves. No savia si ja eren prou grans així que en vaig obrir una i déu n'hi do com eren, estaven al punt , m'agraden petitones.
No en vaig collir gaires, la majoria encara eren petites però les que vaig collir al anar-les buidant vaig veure que encara els hi faltava uns dies més. Al final vaig recollir poques faves , per un pica pica o petit entrant. Aprofitant que el Joan també m'havia portat espàrrecs, vaig decidir ajuntar-ho tot i fer un Remenat de favetes i espàrrecs


INGREDIENTS

Faves
Espàrrecs de marge
Ceba
Ous
Sal

PROCEDIMENT


Primer de tot fem arrencar el bull les faves, com que són petites i tendres amb uns minuts n'hi haurà prou.
Tallem els espàrrecs per la part tendre i es fregim amb una mica d'oli, després hi afegim la ceba tallada en juliana i amb el foc baix fins que veiem que estigui cuit.
Després ja podem escórrer les faves i els hi afegim, ho remenem una mica.
Ara ja hi podem tirar els ous, esperem uns segons i llavors trenquem la iema. Si ho remenéssim tot junt semblaria una truita desfeta, la gràcia del remenat és que es distingeixi les dues parts de l'ou. Depenent del gust ho podem deixar més cuit o més cruet. A mi m'agrada més cruet pertant aviat estarà llest després d'haver-hi tirat també una mica de sal.







2 comentaris:

  1. Hola Rosa Maria!!!
    M'encanta la recepta i les cassoletes....mmmmm
    Quina pinta!
    Petons guapa!!!
    Gemma de Food&Cakes by GB

    ResponElimina
  2. La recepta genial! I les cassoletes una monada!!!

    ResponElimina